COD2 Settings for OSX 10.10 (Yosemite)

Having problems with the website or game? Let us know here.

Moderators: [DB] Admins, Senior Admins, Executive Admins, Server Ops Team

DevilDoggie
PVT
Posts: 5
Joined: Thu Apr 30, 2015 8:41 pm
Gender: None specified

COD2 Settings for OSX 10.10 (Yosemite)

Postby DevilDoggie » Thu Apr 30, 2015 8:48 pm

Hey folks, I just upgraded to OSX 10 (Yosemite). Everything went fairly smoothly but when i launch COD2,
1) The display doesn't appear correctly. It isn't full screen.
2) Can't seem to join the game. (This may be because I was trying today and i see here the server is apparently down.)

Anyway, if anyone could help me out that would be awesome.
I know Hapkido mentioned awhile back that he got a new Mac with Yosemite and had to make some adjustments...

Thanks!

DD
0 x
User avatar
McLaren
Site Admin
Posts: 310
Joined: Wed Apr 01, 2015 1:15 pm
Location: RI
x 138
Gender: Male
Flag: United States of America

Re: COD2 Settings for OSX 10.10 (Yosemite)

Postby McLaren » Fri May 01, 2015 7:24 am

The server was down yesterday which might explain why you were having issues playing. But as far as the full screen thing I did some research and could really come up with anything.

I'm not a mac person but Ill try to help as best I can.

Can you give us some more information about your system?

Did you buy the game from the app store, steam or is it on CD?

Here is link that may be helpful to you:
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1755239
0 x
McLaren!
DevilDoggie
PVT
Posts: 5
Joined: Thu Apr 30, 2015 8:41 pm
Gender: None specified

Re: COD2 Settings for OSX 10.10 (Yosemite)

Postby DevilDoggie » Fri May 01, 2015 8:55 pm

Thanks for the response McLaren.
I tried to login again just now. Screen still small at login and then I get a "Awaiting Key code authorization" message... never logs in.
I have a 2011 iMac. I bought the COD2 on CD at retail years ago and have it on my hard drive. Was working fine with OSX 10.7.5.
Any help is much appreciated. I googled around and couldn't find anything. I know that Hapkido mentioned issues he had when he recently bought a new Mac with OSX 10. He mentioned he got it figured out.
I'm probably not as computer savvy.
0 x
User avatar
McLaren
Site Admin
Posts: 310
Joined: Wed Apr 01, 2015 1:15 pm
Location: RI
x 138
Gender: Male
Flag: United States of America

Re: COD2 Settings for OSX 10.10 (Yosemite)

Postby McLaren » Fri May 01, 2015 9:23 pm

Do you know what type of video card you have? The game stopped working after you upgraded the OS?

Check this link for your key code issues: http://support.aspyr.com/hc/en-us/artic ... ames-COD2-

You might want to considering contacting apple regarding your issue if it was working fine on the same machine OSX 10.7.5 with no porblems. If all else fails just downgrade your OS...
0 x
McLaren!
DevilDoggie
PVT
Posts: 5
Joined: Thu Apr 30, 2015 8:41 pm
Gender: None specified

Re: COD2 Settings for OSX 10.10 (Yosemite)

Postby DevilDoggie » Sun May 03, 2015 9:54 pm

My card is an AMD Radeon HD 6750M 512 MB. Has worked fine before upgrade. Downgrading not really an option now due to other application needs. Not sure what the next thing to try is...
If anyone sees Hapkido on ask him to post on this. I believe he went through the same thing.
Thanks for trying McLaren.
0 x

Share This


Return to “Support - Help Desk”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron